Vacature winkel medewerker

Parttime / fulltime
 

Vacature Winkelmedewerker – Hou jij van bloemen en planten en ben je servicegericht en klantvriendelijk? Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken houdt, zich in kan leven in de klant en goed gedijt in een groene omgeving. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gezellige collega! Onze winkel bevindt zich aan de Parnassusweg in Amsterdam Oud-Zuid.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het bedienen van klanten en hen adviseren, telefoon opnemen en orders aannemen. Daarnaast zullen we je de eerste beginselen van bloembinden bijbrengen zodat je in staat zal zijn om mooie boeketten te schikken. Collegialiteit, klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan bij ons centraal. Naast ons winkelwerk verzorgen we de levering van verse bloemen voor bedrijven.

Wat bieden wij jou

  • Een Fulltime/parttime baan
  • werken in een sfeervolle omgeving
  • Gezellige collega’s en werksfeer
  • Een leerzame omgeving waar je je voluit kan ontwikkelen
  • Ontzettend leuke klanten
  • Werken met mooie kwaliteitsbloemen en exclusieve potterie
  • een inspirerende werklocatie in het mooie Amsterdam- Zuid

Onze winkel

We hebben een ruime winkel met een open binderij, waardoor het contact met klanten nog meer open is. In onze winkel hebben we een ruim assortiment aan bloemen, binnenplanten, vazen, potterie en decoratie. Vanuit de winkel kom je terecht in onze binnentuin. Een oase van rust. We verkopen hier in de zomermaanden o.a. olijfbomen, planten en een mooi assortiment aan buitenpotten.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wij ontvangen graag je cv via eric@anggrekamsterdam.nl.
Heb je vragen of wil je meer informatie, bel dan naar: 020 – 679 13 72 en vraag naar Eric. Wil je langs komen… bel van tevoren even zodat we een tijdstip kunnen afspreken.

Graag tot snel! Team Anggrek

Nieuwsoverzicht
vacature Anggrek bloembinder Amsterdam zuid