anggrek-amsterdam-contact-parnassusweg3

Over ons

Anggrek Amsterdam

Over Anggrek

Bezoek onze winkel op de Parnassusweg 3 te Amsterdam
 

Welkom bij Bloemsierkunst Anggrek

De deur staat altijd voor u open bij Anggrek aan de Parnassusweg 3 in Amsterdam. Kom binnen in onze winkel vol met bijzondere bloemen en boeketten. Laat u inspireren door onze unieke tuin- en woonaccessoires. En neem vooral een kijkje in de binnentuin, waar u in de zomer een ruime keuze heeft aan buitenplanten en -potten.

“Precies zoals u het mooi vindt!”

Of u nu op zoek bent naar een mooi boeket voor u zelf of om cadeau te geven, of het nu gaat om een rouwboeket, trouwboeket of bloemen voor uw bedrijf, het enthousiaste en vrolijke team van Anggrek staat voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Alle bloemen zijn per stuk te verkrijgen. Hierdoor kunnen we elk gewenst boeket samenstellen. Precies zoals u het mooi vindt!

“Als ik het niet kan krijgen, kan niemand het.”

De passie voor bloemen en het plezier in het werk zijn duidelijk zichtbaar. Het team van Anggrek (‘orchidee’ in het Indonesisch) staat onder de enthousiaste leiding van eigenaar Eric Dompeling. Met zijn ruim 30 jaar ervaring als bloemist, weet hij als geen ander waar de mooiste en beste bloemen te vinden zijn. Het assortiment is dan ook zeer ruim en kwaliteit staat zichtbaar voorop. De bloemen die dagelijks vanuit de veiling vers binnenkomen, staan prachtig uitgestald in de winkel. Daar verzorgt het team de bloemen zo goed mogelijk, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven.

“Niets mooier dan een boeket waar de klant meteen vrolijk van wordt.”

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. En nog blijer als wij uw verwachtingen kunnen overtreffen. Daarom zoeken we continu naar nieuwe manieren om onze klanten te inspireren. Met nieuwe soorten bloemen, spannende woonaccessoires of middels een leuke Facebook-actie. We zijn trots dat we veel vaste klanten hebben, zowel particulieren als bedrijven. En ook tv-programma’s als VT-wonen en Janzen & van Dijk weten onze zaak te vinden. Ook mogen we grote evenementen aankleden, zoals het EK Atletiek in 2016 wat toen in het Olympisch Stadion te Amsterdam werd gehouden.

“Op alle vlakken maken we duurzame keuzes.”

Als liefhebbers van bloemen en planten, zal het u niet verwonderen dat wij het belangrijk vinden om zo duurzaam mogelijk te werken. Waar het kan, kiezen we voor duurzaam gekweekte bloemen en bezorgen we met de fiets of elektrische scooter. Op alle vlakken maken we duurzame en verantwoorde keuzes. Van inpakpapier en schoonmaakmiddelen tot water en energie.

 

 

 

 

https://www.flowerdelivery-reviews.com


Producten
vacature Anggrek bloembinder Amsterdam zuid Eric Dompeling Anggrek Amsterdam

Duurzaam

Een beter milieu begint bij jezelf
 

Een beter milieu begint bij jezelf!

Bloemsierkunst Anggrek probeert ook daar een steentje aan bij te dragen. Bloemen en planten zijn een natuurproduct maar worden niet altijd milieuvriendelijk geteeld. De ene kweker bestrijdt en bemest met milieuvriendelijke middelen de andere kweker gebruikt daarentegen wellicht chemische middelen.

Onze inkoper heeft constante aandacht voor duurzaamheid en bewust geteelde bloemen en meldt dit op de inkoopfactuur met de MPS milieukwalificaties A / B / C. MPS staat voor Milieu Programma Sierteelt. Wij verkopen ook vazen van gerecycled glas wat als bijkomend voordeel ook nog eens een extra mooie uitstraling heeft

Ook bij Bloemsierkunst Anggrek gaan we duurzaam en verantwoord om met water en energie. Dit gebeurt in de bloembinderij / werkruimte en daarnaast bezorgen wij zelf op onze elektrische scooter om  zo min mogelijk het milieu te belasten.


Producten

Collectie

in de webshop
Sprankelend roze
vanaf € 24,95
Hoera
vanaf € 19,95
Boeket Nadagen
vanaf € 24,95
Ochtenddauw
vanaf € 24,95