webshop anggrek amsterdam

Zakelijk bestellen

met een bloemen abonnement

Bestel zakelijk – abonnement

Met het Anggrek bloemenabonnement weet u zeker dat er wekelijks verse bloemen op uw kantoor staan
 

Ook op kantoor kunt u genieten van de prachtige boeketten en planten van Anggrek Amsterdam. Er zijn veel mogelijkheden. Van een bloemenabonnement tot het aankleden van uw kantoor of evenement.

Bloemenabonnement
Met het Anggrek bloemenabonnement weet u zeker dat er wekelijks verse bloemen op uw kantoor staan. Wij zorgen voor een mooi boeket inclusief vaas. U heeft er geen omkijken naar! Per week bezorgen wij een boeket op een samen overeen te komen tijdstip bij u op kantoor. Wanneer uw klanten aan uw receptie welkom worden geheten en/of uw vergaderruimte binnen komen dan ervaren zij een gastvrije en heerlijk ruikende omgeving. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur met de juiste kostenplaats of afdeling.

Boeketten voor medewerkers / relaties
Wilt u een nieuwe medewerker op een leuke manier verwelkomen? Jarige medewerkers feliciteren? Een zieke medewerker opvrolijken? Of een relatie bedanken? Een prachtig boeket wordt altijd gewaardeerd. Bestel online en wij zorgen voor een snelle levering.

Interieur
Wilt u (meer) sfeer creëren in uw kantooromgeving? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Bijvoorbeeld met planten in de entree en op de bureaus of sierlijke takken in een vaas van bijvoorbeeld het exclusieve merk Des Pots.

Evenement / beurs / congres
Organiseert u een zakelijk evenement? Neem u met uw bedrijf deel op een beurs of congres? Met bloemen en planten kunnen wij uw locatie sfeervol aankleden. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Duurzame bloemist
Kiezen voor Anggrek, betekent kiezen voor duurzaamheid. Waar het kan, kiezen we voor duurzaam gekweekte bloemen en bezorgen we met de fiets of elektrische scooter. Op alle vlakken van ons vak maken we duurzame keuzes. Van inpakpapier en schoonmaakmiddelen tot water en energie.

Inspiratie nodig?
Bezoek onze winkel om inspiratie op te doen. Wij verzekeren u dat u bij het binnenkomen in onze winkel direct wordt geïnspireerd door de manier waarop onze winkel is ingericht. Verder hebben we het nodige fotomateriaal beschikbaar in mooie inspiratieboekwerken. Voor online inspiratie verwijzen we u graag naar onze Anggrek Facebook-pagina alsmede Anggrek op Instagram en Anggrek op Twitter.
Voor het EK Atletiek in 2016 leverden we trouwens 300 boeketten! voor de ceremonies en kleedden we de vip-tenten aan met bloemen en planten… bekijk het hier zelf.

 

 

Bloemen vaas verzorgen Anggrek Amsterdam Abonnement bloemen abonnement anggrek 3

Collectie

in de webshop
Herfstdag
vanaf € 19,95
Verrassing
vanaf € 26,95
Warme herfst
vanaf € 19,95
Sprankelend roze
vanaf € 24,95