Onze tips – jouw bruidsboeket

Het seizoen is begonnen...
 

Een bruidsboeket; je draagt het bijna de hele dag mee. Er zijn zoveel keuzes in vormen, maten en soorten. Een boeket kan hangend gedragen worden, handgebonden in de hand of om de arm heen. En dan nog de keuzes in bloemen… We adviseren je graag hierover in onze winkel – maar helpen je graag alvast op weg met onze persoonlijke tips!

Lilian – ”Het bruidsboeket moet een weerspiegeling zijn van jullie, als stel. Is het elegant en strak gebonden, of mag het wat losser en luchtiger zijn? Denk alvast na over de stijl die jullie aanspreekt.”

Marloes – ”Hoe vind jij het bruidsboeket fijn dragen? Denk erover, dat je het veel meedraagt die dag. Misschien wil je je handen wel vrij hebben en is een gedetailleerde polscorsage of hangend boeket om de arm wel een betere keuze.

Eric – ”Wat zijn jouw lievelingsbloemen? Forceer je niet alleen op kleur, maar juist op gevoel.”

 

Bruidsboeket

Bruidsboeket Anggrek Amsterdam

 

Kristel – ”Ruik! Een geurende bloem in het bruidsboeket wat je de hele dag meedraagt. Geur geeft herinneringen en brengt je terug naar jullie speciale dag.”

Marleen – ”Als je nog zoekt naar ideeën op internet, kijk dan naar het juiste seizoen. Als je in het najaar gaat trouwen en verliefd bent geworden op pioenrozen, kun je teleurgesteld worden. De bloemen uit een ander seizoen hebben vaak een hogere prijs – áls ze al verkrijgbaar zijn.”

 

 

Loop gerust eens bij ons binnen om de sfeer te proeven en te kijken waar jullie een goed gevoel bij krijgen!

Nieuwsoverzicht
Bloemen verzorgen evenement Amsterdam RAI