25 jaar Anggrek Amsterdam!

Voor velen een begrip in de buurt
 

Hoera! Dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum!

 

Dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum! Op 1 januari 1993 was het officieel; Eric Dompeling nam de winkel aan het Olympiaplein over van Dhr. Bakker. Veel buurtbewoners zijn er wel eens langs geweest voor een boeket, plant, bruidsbloemen of afscheidsbloemwerk. En altijd heeft Eric, samen met zijn vrouw Manon en het team dit met plezier en passie voor u verzorgd.

Anggrek werd voor velen een begrip in de buurt. Het ondernemen was een uitdaging met vallen en opstaan, maar dat heeft Anggrek wel gebracht tot waar het nu is. Vriendelijkheid, klantgericht en eerlijkheid staan centraal. Daarnaast is iedereen uit het team gék op alles wat met bloemen en planten te maken heeft, wat terug te zien is in het werk wat zij maken.
Door de ligging van de winkel aan de Zuidas, maakten ook veel bedrijven kennis met de bloemen van Anggrek. Niet alleen in de winkel kwam meer vraag, maar ook abonnementen voor bedrijven kwamen erbij. Steeds meer rouw- en trouwbloemwerk door de liefde die Eric en z’n team erin stopten.
Eric: ”We hopen iedereen nog jaren te kunnen laten genieten van ons prachtige vak”

Verhuizing naar de Parnassusweg

Langzaam kwam de behoefte naar meer ruimte om uit te dragen wat ze graag willen. Ook door het vele werk, werd de winkel op de hoek van het Olympiaplein eigenlijk te klein. De knoop werd daarom doorgehakt: verhuizen naar de Parnassusweg, eigenlijk schuin aan de overkant. Een heerlijk ruime winkel, waarin een open binderij de klanten en medewerkers meer verbonden zijn. Een grote binnentuin waar veel planten en tuinaccessoires te vinden zijn in de zomermaanden. Meer beweegruimte om aan alle wensen in het bloemwerk te voldoen.

Nog steeds ontvangen ze ieder die verrast, verwonderd en geïnspireerd wilt worden, vriendelijk in hun winkel aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid.

Jubileum Anggrek Amsterdam 25 jaar/

 

Nieuwsoverzicht
rouwboeket anggrek amsterdam woonaccessoires anggrek binnentuin-stadstuin amsterdam anggrek